Samen naar een duurzame toekomst
Met ecologische bouwstenen van morgen

In 2010 werd de Europese richtlijn goedgekeurd die de lidstaten verplicht om nieuwe gebouwen Bijna Energie Neutraal te gaan bouwen en dit uiterlijk tegen 2021. Om deze doelstellingen te kunnen behalen is een aangepaste en strengere regelgeving onontbeerlijk. In functie van de bestemming van het gebouw en de aard van het werk worden de EPB-eisen in 2014 opnieuw iets strenger. Nieuwe of volledig herbouwde woningen, kantoren en scholen mogen vanaf 1 januari 2014 maximaal een E60 behalen, in plaats van een E70. Een correcte plaatsing van kwalitatieve producten is evident!

Vraag: Nieuwe strengere bouwregels

Oplossing: Om een goede luchtdichtheid te waarborgen, is het belangrijk om ook de overgang van de verschillende materialen in de woning goed luchtdicht te maken.
TIP: Dit kan met EPDM toegepast als afdichting van een plat dak, gevelconstructie, kozijnaansluiting of metselwerk.

Vraag: Extra isoleren

Oplossing: Bestaande dakbedekkingen kunnen perfect na geïsoleerd worden. Nadien wordt een gepaste isolatie gekozen en afgewerkt met de EPDM-dakrubbersystemen van I.R.S-Btech.
TIP: In 90% van onze werven wordt de I.R.S-Btech-rubber gewoon over de oude constructie heen gelegd. Hierdoor worden stort- en sloopkosten vermeden.

Vraag: Luchtdicht en energiezuinig bouwen

Oplossing: Luchtdicht bouwen is de perfecte aanvulling op een efficiënte isolatie, om op een relatief simpele wijze beter te scoren in de E-waarde van een woning.
TIP: Om een goede luchtdichtheid te waarborgen, is het belangrijk om ook de overgang van de verschillende materialen in de woning goed luchtdicht te maken. EPDM wordt steeds meer toegepast als afdichting van een gevelconstructie, kozijnaansluiting of metselwerk vanwege de hoge kwaliteit en bewezen levensduur van het materiaal EPDM.

Vraag: Rendabele bouwoplossingen, tijdens en na het bouwproces

Oplossing: Werken met EPDM, is efficiënt werken. De dakwerker kan kiezen uit diverse economische oplossingen voor uw project. I.R.S-Btech kan door de jarenlange ervaring een perfecte balans tussen vakkennis en service aanbieden. Wij zorgen voor een economische en rendabele oplossing.
TIP: Kiezen voor grote dakmembranen, naadloos tot 2000 m2, of voorbereide prefab-fabrieksnaden. Tijdswinst bij plaatsing is tegelijkertijd een economisch rendabele oplossing!

Vraag: Toekomst gericht (ver)bouwen

Oplossing: Een dak uitgevoerd met EPDM-rubber heeft een levensduur van 50 jaar, en langer! Net omdat onze producten zo een lange levensduur hebben zal uw woning u op termijn meer opbrengen.
TIP: U hoeft uw dak niet elke 10 jaar te herstellen want u weet dat een dak met EPDM-rubber van I.R.S-Btech van hoogstaande kwaliteit is en voor 100% waterdicht!